Wat kan ik voor
je betekenen?

Door een breed scala aan diensten en producten aan te bieden kan ik voor nagenoeg elk bedrijf een passende oplossing bieden die écht werkt en ook nog eens betaalbaar is.

Diensten Producten
Supersympathieke jongen, zeggen ze. (meestal)
11330701 1621660394741347 1932924863 N
Sweeeeet: Apple Watch vs. Moto 360. (Of beter gezegd: Moto 270)
5
<3 Warp! #framework #joomla
11311614 582693735202699 1879583495 N
70% van een gemiddelde werkdag bestaat uit vierkantjes tekenen.
11850270 1458757804430194 169452514 N
Daar is 'ie dan! #applewatch #milaneseloop
1
Buiten werken in de zomer FTW!
3
Eerste interface schetsjes voor iPad-versie van UGuide. #ipad #development #uguide
2
Yay, nieuwe site begint ergens op te lijken! #portfolio
6
Om m'n eerste Instagram-post even lekker cliché te maken. #macbook #closeup

Website & App Design

Mijn specialisatie ligt in het vormgeven van interactieve, online ervaringen. Ik bedenk, ontwerp, produceer en lanceer een breed scala aan online producten. Ik vertaal ideeën van de klant naar contentrijke websites, e-commerce webshops en mobiele apps.

Branding &
Identity

Branding en identiteit gaat verder dan alleen een logo ontwerpen en het vormgeven van een huisstijl. Ik help uw bedrijf helder, consistent en dus effectief te communiceren met (potentiële) klanten om zo optimaal jouw waarde te over te brengen naar het publiek.

Print & Reclame Ontwerp

Ook kan ik reclame- en printuitingen vormgeven, eventueel binnen bestaande huisstijlregels, die overeenkomen met de missie & visie van het bedrijf. Denk hierbij aan onder andere brochures, verpakkingen, magazines, posters, flyers, jaarverslagen en meer.

Animatie &
Video

Design kan niet zonder goed beeld. Ik kan foto's of film voor je verzinnen, maken en bewerken. Ik ben gespecialiseerd in korte, pakkende animaties, reclames en bedrijfsfilms die het verhaal van uw bedrijf in een korte tijd perfect overbrengen.

Campagnes & Marketing

Ik vertaal jouw marketing- of communicatievraag naar creatieve (online) oplossingen en concepten. Denk hierbij aan een effectieve en meetbare social media campagnes, zoekmachine advertising (SEA) of e-mailmarketing.

Onderhoud & Support

Als ondernemer wil je doen waar je goed in bent: ondernemen. Daarom is het is fijn om iemand achter de hand te hebben die jouw website of webshop bij kan werken, de software up-to-date houdt en helpt wanneer er iets mis gaat.

Nieuw!
Launch

Launch

Met RMC Launch is uw bedrijf razendsnel online! Ook zijn er geen opstartkosten en geen kosten voor design / ontwikkeling; Je betaalt alleen één vast, laag maandbedrag. De ideale oplossing voor beginnende ondernemers, ZZP'ers en Startups!

Vraag informatie aan
Binnenkort meer informatie over Launch
Nieuw!
Engage Themes

Engage Themes

Warp, Engage! Met Engage bied ik ondersteuning voor Joomla & WordPress sites gebaseerd op het Warp Framework ontwikkeld door YOOtheme. Ook vind je hier door RMCreations ontwikkelde themes voor beide CMS systemen.

Vraag informatie aan
Binnenkort meer informatie over Engage
Nieuw!
Retouch

Retouch

Productfoto's croppen, resizen, cleanen, omkleuren, retoucheren en / of vrijmaken: De mogelijkheden zijn eindeloos met Retouch. Professioneel, snel, betrouwbaar én helemaal niet duur. Ideaal voor de kleinere en middelgrote webshop!

Vraag informatie aan
Binnenkort meer informatie over Retouch

© 2016 RMCreations. Create something you love.